”Satakunnantien rotvallin liiallinen korkeus haittaa”

0
LARI KIVIRANTA

​Nyt kun Loimaalaiset pelaa pesäpalloa, Suomensarja tasolla, niin kun urheilua seuraan, miksi kirjoitellaan vain, miesten peleistä Loimaan Lehdessä, Naisethan on myös hyvin pärjännyt, niistä ei kirjoitella mitään, onko tämä sitä Loimaalaista mies juppilaisuutta…
Urheilua

Satakunnantien rotvallin liiallinen korkeus on aiheuttanut haittaa asentamisesta eli loppusyksystä asti. Asfaltoinnista huolimatta reunus on edelleen paikoin liian korkea. Ongelma ei siten ole ollut väliaikainen vaan jatkuva ja jatkuu edelleenkin.
Evakon poika

Todella hieno kirjoitus ti 18.6. Marianne Rovio. Turha syyttää nuorten pahoinvoinnista ja lisääntyvästä väkivallasta muita, kun syy on kotona.
Mallikäyttäytyminen ratkaisevaa

Äärivasemmisto ja sosialistit sekä vihreät vastustavat satavarmasti ns. käännytyslain säätämistä. Heidän, niinkuin useiden vasemmistolaisten ”asiantuntijoiden” mukaan turvapaikkaa hakevat pitää kaikki ottaa maahan. Huolimatta siitä, että kyseessä on Venäjän hybridioperaatio. Haluaisinpa nyt kerrankin kuulla, miten vasemmisto ja vihreät ratkaisisi tämän Putinin ideoiman operaation. Minua häiritsee se, että velkaiseen maahan otettaisiin lisää sosiaalihuollon asiakkaita. Nytkään ei veloista päästä helpolla eroon eikä edes saada velkaa alenemaan. Haluavatko suomalaiset tosiaan alkaa maksaa lisää veroja ollakseen muka inhimillisiä? Työluvalla tulevat pitääkin ottaa töihin, ja tämän hallituksen aikana heidän määränsä on suurempi kuin vasemmistohallituksen aikana. Vielä ihmetyttää, onko EU:ssa Puolalla, Virolla ja Liettualla ym. eri säännöt kuin Suomella? Nämä maat kun käännyttävät aivan oikein elintasopakolaiset rajoiltaan.
Matti Ojala

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän