”Kansan pitäisi äänestää potkulaudoista!”

0

Tiedotusvälineiden mukaan sähköpotkulaudat aiheuttavat veronmaksajille rahallisen taakan. Sen aiheuttajia ovat kaupunkien spotkulautojen käyttäjät ja maksumiehiksi joutuu myös peräkylien asujatkin. Jos meillä olisi käytössä täydellinen kansanvalta suora demokratia, jossa kansa voi vaatia kansan äänestystä asiastaan, saisivat sen ja myös voittaisivat sen. Silloin he voisivat vaatia lainmuutosta että potkulaudat sallittaisiin, mutta niistä poistettaisiin sähkömoottori. Ei katkeisi luita, laki olisi tasa-arvoinen ja liikuntaa suosiva.
Taisto Levo

Nyt kun kaukolämmön hinta nousee, vois kerrostaloissa kuin säätää lämmön niin että se ei olis kuin korkeintaan 22 astetta sisällä. Talvellakin on aina liian kuuma ja lämmöt menee harakoille kun on pakko pitää ikkunat auki. Termostaatit pitäs säätää.
Ja ilmanvaihto toimivaks

​Kyllä oli taas niin ammattitaitoista näyttelyä Kertunmäen kesäteatterissa. Lahjakkaat ja osaavat näyttelijät. Kannattaa mennä katsomaan.

Hirvikoskella näkee puustoisia monen tasoisesti hoidettuja puistoalueita. Yhden ”kruunaa” jopa kaatopaikka.
Lomailija

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän