”Loimaa näyttäytyi uudessa valossa”

0
MARIANNE ROVIO

Lämmin kiitos Lions Club Loimaan Tähkälle omaishoitajien työn arvostamisesta ja saamastani lahjasta.
Leila Laaksonen

Lämmin kiitos lauttamatkojen tarjoamisesta Loimijoella ke 3.7.! Hienoa nähdä tällaista vapaaehtoisuutta. Loimaa näyttäytyi uudessa valossa.
Maakrapu

Suomi ei ole enää oikeus- ja koulutusvaltio. Kiitos hallituksen, jossa tämä oikeisiin asiantuntijoihin uskomaton puolue on tartuttanut muka-tiedon muihinkin. Rappion alku on oileusvaltion ja koulutuksen mollaaminen.
Unkarin tiellä ollaan

Kun iskän vanhuusikä lähestyy tulee paljon uusia rajoituksia? Ei saa lykätä autoo, ei saa mennä katolle, ei saa mennä mettätöihin ei saa viedä klapeja puuvajaan…
Huolehtivat lapset ja lastenlapset

Henkilökunta käy ulkona työvaatteissa ja kengissä. Sitten kävellään sisälle ja jatketaan töitä. Yksi työntekijä istui tyytyväisenä ulkorappusilla. En halua edes tietää kuinka likaista keittiössä on. Tai pestäänkö käsiä/vaihdetaanko hanskoja ulkonakäymisen jälkeen?

Ihmettelen oikein ääneen mikä mahtaa olla perusteena, että Hirvikoskella koululaisten iltapäiväkerho ei saa toimia omissa tiloissa? Mikä taho heidät siirtää pois, ja miksi? Olisin vastaukset kysynyt työntekijöiltä, mutta minulle ei vastattu. Taitavat olla kesälomilla.
Ei niin tyytyväinen isi

Alkakaa jo äkkiä suojaamaan kaikki tärkeät laitokset, vaikka miinakentällä ja piikkiaidalla. Niihin ei ole ulkopuolisilla mitään asiaa.
Ennen, kun on liian myöhäistä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän