Sinun vinkkisi voi auttaa muita

0
Arkistokuva: TS

Saamme monia juttuvinkkejä lukijoiltamme, kiitos niistä. Viime viikkoina on olemme saaneet vinkkejä muun muassa synttärisankareista ja intohimoisista harrastajista. Tällaiset henkilöjuttujen aiheet ovatkin lukijoidemme usein kiittämää sisältöä ja teemme näitä juttuja tietenkin mielellämme.

Myös uutisemme terveyskeskuksen asiakasmaksujen vapautuksista, tai oikeastaan niihin liittyvästä tietämättömyydestä tehtiin saamamme juttuvinkin perusteella (LL 11.7.). Toivottavasti takuueläkkeellä tai toimeentulotuen varassa elävät huomaavat sen johdosta pyytää terveyskeskuksessa vapautusta terveyskeskuslääkärin 23 euron vastaanottomaksusta, sillä siihen he ovat oikeutettuja.

Vajaan 980 euron takuueläkkeen saa, jos ei ole muita eläkkeitä. Kun summasta vähentää asumiseen ja esimerkiksi ruokaan liittyvät pakolliset menot, niin 23 euroakin voi olla iso siivu jäljellejäävästä summasta. Ehkä moni onkin jättänyt jopa menemättä lääkäriin, kun käyntimaksuun tai mahdollisesti määrättäviin lääkkeisiin ei ole varaa.

Ongelmia ei päästä korjaamaan, jos niistä ei tiedetä. Juttuvinkki voi auttaa ja vinkin johdosta tehdyn jutun informaatio voi tulla todella kipeään tarpeeseen.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän