Loimaa 1.7.-31.8.

Oripään palvelutalossa vietettiin muuttopäivää

Hoitaja Hanna Rouvali vei Eva Tuomiston ruokailuun. Samalla eläkepäiviltään muuttoavuksi tullut hoitaja Eeva Koski siirsi tavaroita. Kuva: Lari Kiviranta

Hoitaja Hanna Rouvali vei Eva Tuomiston ruokailuun. Samalla eläkepäiviltään muuttoavuksi tullut hoitaja Eeva Koski siirsi tavaroita. Kuva: Lari Kiviranta

ORIPÄÄ Ikäihmisille suunnatun palvelutalon reilun vuoden mittainen peruskorjaus ja laajennus alkaa olla valmis Oripäässä. Tiloissa järjestettiin käyttöönottotarkastus torstaina, ja perjantaina alkoi muutto ja asukkaiden ohjaaminen omiin huoneisiinsa.
Palvelutalossa on laajennuksen jälkeen 17 pysyvää paikkaa ja yksi lyhytaikaiseen hoitoon tarkoitettu intervallipaikka. Tällä hetkellä palvelutalossa on 14 asukasta.
Vastaava sairaanhoitaja Tuulikki Lankinen kertoo, että pysyvät paikat ovat kahden viikon kuluttua täydessä käytössä, kun taloon tulee kolme asukasta lisää.
Palvelutalon laajennusosaan sijoitetaan uutena toimintana viisipaikkainen dementiaosasto.
Lankisen mukaan dementiapuoli rajataan omaksi tilakseen vasta, kun palvelutaloon saadaan palkattua lisää henkilökuntaa.

Lari Kiviranta

 

Lue lisää 29.11.2014 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla