Nuoret ideoimaan itselleen kesätöitä

LOIMAA Kaupunki kaavailee varautuvansa nuorten palkkaamiseen nuorisovaltuuston toteuttamalla tavalla, jossa nuoret voivat ideoida itselleen kesätyön.
Kaupungin kesätyöllistäminen on hallinnollisesti sosiaali- ja terveyspalvelukeskuksen vastuulla, ja vapaa-aikalautakunta päätti esittää perusturvalautakunnalle, että ensi vuoden nuorten kesätyöpaikkoja auki julistettaessa varataan paikkoja esimerkiksi kolmen nuoren palkkaamiseen myös nuorisovaltuuston ideoimalla tavalla.
Kaupungin nuorisovaltuusto haki jo viime kesäksi kolmea kesätyöntekijää ajatuksella, että nuoret ideoivat itselleen kesätyön. Hakemuksia tuli 11, joista nuorisovaltuusto valitsi kolme toteuttamiskelpoisinta. Kesätyöntekijöillä oli samat ehdot ja edut kuin kaupungin muillakin kesätyöntekijöillä.
Valitut ideat olivat kesämuusikko, ympäristölähettiläs ja urheilukirppis. Nuorten kesätyöntekijöiden hallinnollinen vastuu oli nuorisopalveluilla. Kokeilu oli lautakunnan mukaan onnistunut ja sai laajaa huomiota myös Loimaan ulkopuolella.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla