Muuttoaika

Nuoret ideoimaan itselleen kesätöitä

LOIMAA Kaupunki kaavailee varautuvansa nuorten palkkaamiseen nuorisovaltuuston toteuttamalla tavalla, jossa nuoret voivat ideoida itselleen kesätyön.
Kaupungin kesätyöllistäminen on hallinnollisesti sosiaali- ja terveyspalvelukeskuksen vastuulla, ja vapaa-aikalautakunta päätti esittää perusturvalautakunnalle, että ensi vuoden nuorten kesätyöpaikkoja auki julistettaessa varataan paikkoja esimerkiksi kolmen nuoren palkkaamiseen myös nuorisovaltuuston ideoimalla tavalla.
Kaupungin nuorisovaltuusto haki jo viime kesäksi kolmea kesätyöntekijää ajatuksella, että nuoret ideoivat itselleen kesätyön. Hakemuksia tuli 11, joista nuorisovaltuusto valitsi kolme toteuttamiskelpoisinta. Kesätyöntekijöillä oli samat ehdot ja edut kuin kaupungin muillakin kesätyöntekijöillä.
Valitut ideat olivat kesämuusikko, ympäristölähettiläs ja urheilukirppis. Nuorten kesätyöntekijöiden hallinnollinen vastuu oli nuorisopalveluilla. Kokeilu oli lautakunnan mukaan onnistunut ja sai laajaa huomiota myös Loimaan ulkopuolella.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.