Muuttoaika

Miljoonasade kruunaa JBFT:n lauantain

Sanoittajavelho Heikki Salo (keskellä) tuo ryhmänsä Saviseudulle toukokuussa.

Sanoittajavelho Heikki Salo (keskellä) tuo ryhmänsä Saviseudulle toukokuussa.

LOIMAA Jüberfestin lauantain pääesiintyjäksi tulee pitkän linjan suomirock-bändi Miljoonasade. Yhtye on tehtaillut pitkän uransa aikana todella monta hittiä: Lapsuuden sankarille (”Lennä Juri Gagarin…”), Marraskuu, 506 ikkunaa, Voipallo, Olkinainen, Tulkoon Rakkaus, Ikäväni Tallinnaan….
Lauantaina JBFT:n lavalle nousevat myös Elephants from Neptune, Curimus, Prudence ja Dioria.
Elephants from Neptune on hyvässä nosteessa oleva virolainen rock-bändi, joka on keikkaillut ympäri Eurooppaa ja toiminut lämmittelijänä muun muassa Red Hot Chili Peppersille ja Kaiser Chiefs:lle.
Perjantaina festareilla esiintyvät muun muassa Timo Rautiainen & Neljäs Sektori sekä Jarkko Martikainen ja Luotetut Miehet.
Jüberfest järjestetään Loimaan ydinkeskustassa 22.–23.5.

 

 

 

Lue lisää 31.1.2015 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.

Ilmoituksia lehdestä

Klikkaa ilmoitus isommaksi

SSS Kaffepaussi 7.1.2018