Miljoonasade kruunaa JBFT:n lauantain

Sanoittajavelho Heikki Salo (keskellä) tuo ryhmänsä Saviseudulle toukokuussa.

Sanoittajavelho Heikki Salo (keskellä) tuo ryhmänsä Saviseudulle toukokuussa.

LOIMAA Jüberfestin lauantain pääesiintyjäksi tulee pitkän linjan suomirock-bändi Miljoonasade. Yhtye on tehtaillut pitkän uransa aikana todella monta hittiä: Lapsuuden sankarille (”Lennä Juri Gagarin…”), Marraskuu, 506 ikkunaa, Voipallo, Olkinainen, Tulkoon Rakkaus, Ikäväni Tallinnaan….
Lauantaina JBFT:n lavalle nousevat myös Elephants from Neptune, Curimus, Prudence ja Dioria.
Elephants from Neptune on hyvässä nosteessa oleva virolainen rock-bändi, joka on keikkaillut ympäri Eurooppaa ja toiminut lämmittelijänä muun muassa Red Hot Chili Peppersille ja Kaiser Chiefs:lle.
Perjantaina festareilla esiintyvät muun muassa Timo Rautiainen & Neljäs Sektori sekä Jarkko Martikainen ja Luotetut Miehet.
Jüberfest järjestetään Loimaan ydinkeskustassa 22.–23.5.

 

 

 

Lue lisää 31.1.2015 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla