Loimaa 1.7.-31.8.

Zenit liian vahva Bisonsille

KORIPALLO Zenit–Bisons 100–85 (48–42).

Vajaalukuinen Biisonilauma joutui toteamaan pietarilaisen Zenitin vahvemmaksi sunnuntaisessa VTB-ottelussa. Ottelu päättyi isäntien 15 pisteen voittoon.
Bisons oli vielä ottelun alussa hyvin pelissä mukana. Heitot upposivat tarkasti, ja levypalloissa loimaalaiset olivat aggressiivisia. Bisons karkasi parhaimmillaan 11 pisteen johtoon ensimmäisellä neljänneksellä. Mitä enemmän peli eteni, sitä paremmin Zenit pääsi peliin mukaan. Toisen neljänneksen isännät kirjauttivat itselleen 27–15 ja loimaalaisten johto oli kääntynyt kuuden pisteen tappioasemaksi. Kolmannen erän jälkeen eroa oli jo 13 pistettä, mikä neljännen jakson alussa kasvoi vielä 19:ään. Peli oli käytännössä pelattu.
Zenitin urakkaa helpotti Biisonien vajaalukuisuus. Aaron Johnson oli yhä sivussa, ja Tuukka Kotti joutui seuraamaan peliä sairastumisen vuoksi kentän laidalta. Pieni kokoonpano väsyi vääjäämättä pelin edetessä.
– Olimme tuoreita pelin alussa. Vajaalla rosterilla pelaaminen oli vaikeaa, mikä näkyi erityisesti puolustuksessa. Realiteetti on, että tarvitsemme extraukkoja, Bisonsin päävalmentaja Greg Gibson harmitteli.

Onneksi hyviäkin uutisia kuului vihdoin sairastuvan puolelta.
– Jos harjoituksissa ei suurempia takaiskuja esiinny, nähtäneen Aaron kentällä jo torstaina Honkaa vastaan, Gibson lupaili.
Bisons osui kaukoheitoissa kiitettävästi Zenitiä vastaan. Anthony Hilliard (23/2/2/1r) säkitti omat kolmosensa 83 prosentin tarkkuudella (5/6). Koko joukkue upotti kolmosistaan tasan puolet.
Hilliardin lisäksi loimaalaisten tehokkaimmat olivat Ian Hummer (22/7/2/1r) ja Matti Nuutinen (14/1/3).

Jesse Kojo

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla