Koti Loimaalta 2018

Leisku hävisi karsinta-avauksen

SALIBANDY Leisku FT–FBC Turku 5–9. Leiskun karsintapelit eivät alkaneet parhaalla mahdollisella tavalla. FBC Turku tuli Loimaalle keskittyneenä ja vei ensimmäisen osa-ottelun nimiinsä. Kotijoukkue ei pelannut huonosti, mutta heikompi viimeistely ja muutama paha virhe pallollisena antoivat turkulaisille eväät vierasvoittoon.
Leisku oli viimeksi hävinnyt kotonaan yli vuosi sitten helmikuussa. Nyt kotitappio tuli pahaan paikkaan, sillä kauden jatkumiseen vaaditaan kaksi peräkkäistä voittoa kivikovaa turkulaisryhmää vastaan. Mahdotonta se ei kuitenkaan ole, sillä runkosarjassa Leisku siinä jo onnistui. Sarja jatkuu ja on katkolla lauantaina Turussa. Leiskun voittaessa se ratkotaan lopullisesti ensi maanantaina Loimaan Liikuntahallissa.

Martti Tytykoski

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

vastuullista journalismia

Arkistot

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 7, 16.2.2018

Fireman's dance Novida Loimaan lukion wanhojen esittämänä.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu