Koti Loimaalta 2018

Loimaalaisveteraanit saivat mitaleja

Veteraanipäivän juhlaa vietettiin Heimolinnassa. Kuva: Marianne Rovio

Veteraanipäivän juhlaa vietettiin Heimolinnassa. Kuva: Marianne Rovio

LOIMAA Peräti 31 Loimaan Seudun Sotaveteraanien jäsentä on saanut Suomen Valkoisen Ruusun ritarikunnan 1. luokan mitalin. Ne luovutettiin saajilleen maanantaina illalla järjestetyssä kansallisen veteraanipäivän juhlassa Heimolinnasa.
Mitaleja myönnettiin tänä veteraanipäivänä poikkeuksellisen paljon, koska tasavallan presidentti hyväksyi ritarikuntien kanslian esityksen, jonka mukaan kaikille myöntökriteerit täyttäville veteraaneille myönnettäisiin hakemuksesta kyseinen mitali vuosina 2015–2017.
Presidentti haluaa näin kunnioittaa sotiemme veteraaneja ja varmistaa, että vielä elossa olevat, Suomen itsenäisyyden puolesta taistelleet kunniakansalaiset voisivat saada valtiollisen kunniamerkin kiitokseksi uhrautumisestaan isänmaan hyväksi.
 

Lue lisää 30.4.2015 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

vastuullista journalismia

Arkistot

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 7, 16.2.2018

Fireman's dance Novida Loimaan lukion wanhojen esittämänä.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu