Oripään yrittäjät herättelevät yhdistystään

ORIPÄÄN Yrittäjien toimintaa yritetään elvyttää muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen.
Yrittäjäyhdistys kokoontuu ensi viikolla, jolloin tavoitteena on muodostaa yhdistykselle uusi hallitus, joka lähtisi viemään toimintaa eteenpäin.
Martin Tarhan yrittäjä Janne Repo ja Oripään Veden toimitusjohtaja Tero Kuosa ovat muiden mukana hankkeen puuhamiehinä.
Repo pitää yrittäjien yhteistyötä tarpeellisena erityisesti tällaisena taloudellisena aikana. Hän uskoo, että yritysten ääni saataisiin paremmin kuuluville.
Oripään Yrittäjät kokoustaa Ylitalon puutarhalla perjantaina 8.5. kello 18.
– Tässä on oltu aktiivisia ja yritetty kertoa kavereille, että olisi hyvä olla paikalla, Kuosa summaa.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Pala Kakkua

Tilaa lahjalehti

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry