Muuttoaika

Asiointiliikenne alkaa Alastarolta ja Mellilästä

LOIMAAN kaupunki aloittaa Alastarolta ja Mellilästä kutsupohjaisen asiointiliikenteen, joka suuntautuu Loimaan keskustaan.
Ajopäivä on perjantaina. Kyse on ympäri vuoden toimivasta käytännöstä.
Kyydit ovat jatkoa jo nyt toimiville asiointikuljetuksille. Mellilästä liikenne on ajettu useamman vuoden ajan kesäisin, kun koululaisliikenne on ollut keskeytettynä.
Virttaan ja Tammiaisten-Hennijoen suunnista Alastaron keskustaan tulevat taksit yhdistyvät siten, että yksi auto jatkaa Loimaan keskustaan. Toinen taksi kuljettaa pelkästään Alastaron keskustaan asioimaan jääneet takaisin kotiin.
Asiasta päättänyt kaupunginhallitus katsoo toisen mahdollisen ajopäivän tarvetta ensi vuoden alussa, kun asiointiliikenteen käytöstä ja muusta palautteesta on saatu tietoa.
Kaupunki on varannut tämän vuoden käyttösuunnitelmassaan kutsupohjaiseen asiointiliikenteeseen sekä seutu- ja työmatkalipputukeen vajaat 57 000 euroa.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.