Loimaa 1.7.-31.8.

Kertunmäellä kaksi lisänäytöstä Ryövärintyttärestä

LOIMAA Kertunmäen kesäteatteri esittää elokuussa kaksi lisäesitystä suuren suosion saaneesta Astrid Lindgrenin klassikkonäytelmästä Ronja Ryövärintytär (LL 25.6.).
Perjantaina 21. elokuuta on yönäytös, jossa näyttämö on valaistu tunnelmallisesti valoilla ja soihduilla. Se alkaa kello 21.
Toinen lisänäytöksistä on sunnuntaina 23. elokuuta, ja se alkaa kello 16.
Sari Äikää-Torkkelin ohjaaman näytelmän rooleissa nähdään tänä vuonna aikuisten lisäksi erityisen paljon Loimaan teatterin nuoria näyttelijöitä. Pääosissa tuittupäisen Ronja roolissa esiintyy Rosa Pirkkiö ja harkitsevaisena Birkinä Lari Lauanne.
Puvustuksesta on vastannut Hanna-Maria Suonpää ja lavastuksesta Jani Hägg. Musiikin sovitus ja toteutus on Merikerttu Mutalan käsialaa. Ääni- ja valotekniikasta huolehtii perinteisesti Kalle Eskola.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry