Muuttoaika

Kertunmäellä kaksi lisänäytöstä Ryövärintyttärestä

LOIMAA Kertunmäen kesäteatteri esittää elokuussa kaksi lisäesitystä suuren suosion saaneesta Astrid Lindgrenin klassikkonäytelmästä Ronja Ryövärintytär (LL 25.6.).
Perjantaina 21. elokuuta on yönäytös, jossa näyttämö on valaistu tunnelmallisesti valoilla ja soihduilla. Se alkaa kello 21.
Toinen lisänäytöksistä on sunnuntaina 23. elokuuta, ja se alkaa kello 16.
Sari Äikää-Torkkelin ohjaaman näytelmän rooleissa nähdään tänä vuonna aikuisten lisäksi erityisen paljon Loimaan teatterin nuoria näyttelijöitä. Pääosissa tuittupäisen Ronja roolissa esiintyy Rosa Pirkkiö ja harkitsevaisena Birkinä Lari Lauanne.
Puvustuksesta on vastannut Hanna-Maria Suonpää ja lavastuksesta Jani Hägg. Musiikin sovitus ja toteutus on Merikerttu Mutalan käsialaa. Ääni- ja valotekniikasta huolehtii perinteisesti Kalle Eskola.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.