Taitolennon mestaruuksista mitellään Oripään kentällä

Kisoja lennetään torstaista lauantaihin, kunnes kaikki kilpailulennot on saatu lennettyä. Sääennusteet ovat kisojen puolella, koska Suomeen on luvattu upeaa kesäsäätä. Alueelle on vapaa pääsy ja yleisö on tervetullutta.

Kisoja lennetään torstaista lauantaihin, kunnes kaikki kilpailulennot on saatu lennettyä. Sääennusteet ovat kisojen puolella, koska Suomeen on luvattu upeaa kesäsäätä.
Alueelle on vapaa pääsy ja yleisö on tervetullutta.

ORIPÄÄ Moottori- ja purjetaitolennon harrastajat ovat kokoontuneet Oripään lentopaikalle mittelemän moottoritaitolennon SM-mitaleista sekä purjetaitolennon SM- ja PM-mitaleista.
Kisaan on ilmoittautunut 7 purjelentäjää kahdessa sarjassa ja 12 moottorilentäjää kolmessa sarjassa. Kaksi kilpailijaa osallistuu sekä moottori- ja purjetaitolentokisaan.
PM-mestaruus ratkotaan purjetaitolennossa tänä vuonna Suomen ja Ruotsin välillä. Ruotsista on saapunut kaksi kilpailijaa mukaan.
– Olemme harjoitelleet Ruotsissa purjetaitolentoa yhdessä, joten pohjoismainen yhteistyö toimii taitolennossa hienosti, Suomen Advanced-edustajana purjetaitolennossa kisaava Jukka Pelto-aho kertoo.
Kilpailun järjestäjänä toimii Urheilutaitolentäjät yhteistyössä Turun Lentokerhon kanssa. Turun kerhon puheenjohtaja Jyri Mattila on yksi kilpailijoista.
– Taitolentäjät ovat aina tervetulleita Oripään kentälle, ja meillä on hyvät tilat järjestää kisoja. Kisajärjestelyistä ja tapahtumajärjestelyistä meillä on vankkaa kokemusta, 2013 Oripäässä järjestettiin Purjetaitolennon MM-kisat ja takana on myös useat SM- ja PM-kisat, Mattila kertoo.
Urheilutaitolentäjien hallituksen puheenjohtaja Jyrki Viitasaari toimii kilpailun johtajana toista vuotta peräkkäin.
– Oripään kentän tilat mahdollistavat kisojen järjestämisen hyvin. Tänä vuonna vuokrasimme Lionsien uuden ”viipaletalon” kisatoimisto-, ruokailu- ja briefing-käyttöön. Se on hieno lisä Oripään kentällä, jossa tiloja on kehitetty muutenkin koko ajan. Yhteistyö paikallisten toimijoiden kanssa on sujuvaa, Viitasaari kertoo.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry