Kuutamokeikka villitsi Alastaron

LOIMAA/ALASTARO Alastaron kyläyhdistyksen järjestämä Kuutamokeikka tarjosi jälleen kerran monipuolisesti erilaista ohjelmaa. Alastaron keskustaan ilmestyivät pellet, ilmapallot ja lukuisat leikkimahdollisuudet lapsille. Rengasradat, pelit, kiipeilypuut ja erilaiset leikit viihdyttivät perheen pikkuväkeä päivän aikana temppuradalla ja torin hulinassa. Päivän mittaan pääsi tutustumaan avoimien ovien kautta paikallisiin nähtävyyksiin, ja ilta huipentui perinteisesti Kuutamotansseihin.

Hanna Huhtalasta tuli vuoden 2015 Kuuhullu. Kuva: Marianne Rovio

Hanna Huhtalasta tuli vuoden 2015 Kuuhullu. Kuva: Marianne Rovio

KUUHULLUKSI valittiin Hanna Huhtala, joka sai kehuja tarmokkuudestaan ja ahkeruudestaan sekä sydämellisyydestään.

– Huhtala on toiminut jo varmaan parikymmentä vuotta Tuttujen tuvalla aktiivisesti ja häntä on arvostettu paljon, tilaisuutta juontanut Timo Kaunisto kertoi.

 Marianne Rovio

Lue lisää 1.9.2015 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola vko 46
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla