Muuttoaika

JBFT-festivaali loppuu

LOIMAA JBFT-kaupunkifestivaalien järjestäminen lakkaa, sillä Jüberfest ry on päättänyt lopettaa toimintansa.
Yhdistyksen hallituksen mukaan päätös oli vaikea ja perustuu muun muassa ydintyöryhmän muihin kiireisiin.
– Yhdistys haluaa kiittää upeista vuosista kaikkia kävijöitä, yhteistyökumppaneita, talkoolaisia, bändejä, Loimaan kaupunkia ja kaikkia yrityksiä, jotka ovat tukeneet toimintaamme, festivaalin aikoinaan perustanut Jyrki Hakala kertoo.
Hänen mukaansa yhdistys pohdiskeli jatkamisen edellytyksiä ja keinoja puolisen vuotta.
– Nyt on kuitenkin aika lopettaa hymyssä suin ja muistella kuutta festivaalia, jotka yhdistys järjesti. Uskomme, että musiikki soi ja raikaa Loimaan kesässä paikallisten yrittäjien ja yhdistysten toimesta. Kaikki sitten vaan paikan päälle katsomaan bändejä ja tukemaan paikallisia tapahtumia.
JBFT-festivaaleilla esiintyivät vuosien varrella muun muassa Popeda, Paleface, Von Hertzen Brothers sekä Happoradio.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.

Ilmoituksia lehdestä

Klikkaa ilmoitus isommaksi

Tilaajapalvelija –