Loimaa 1.7.-31.8.

JBFT-festivaali loppuu

LOIMAA JBFT-kaupunkifestivaalien järjestäminen lakkaa, sillä Jüberfest ry on päättänyt lopettaa toimintansa.
Yhdistyksen hallituksen mukaan päätös oli vaikea ja perustuu muun muassa ydintyöryhmän muihin kiireisiin.
– Yhdistys haluaa kiittää upeista vuosista kaikkia kävijöitä, yhteistyökumppaneita, talkoolaisia, bändejä, Loimaan kaupunkia ja kaikkia yrityksiä, jotka ovat tukeneet toimintaamme, festivaalin aikoinaan perustanut Jyrki Hakala kertoo.
Hänen mukaansa yhdistys pohdiskeli jatkamisen edellytyksiä ja keinoja puolisen vuotta.
– Nyt on kuitenkin aika lopettaa hymyssä suin ja muistella kuutta festivaalia, jotka yhdistys järjesti. Uskomme, että musiikki soi ja raikaa Loimaan kesässä paikallisten yrittäjien ja yhdistysten toimesta. Kaikki sitten vaan paikan päälle katsomaan bändejä ja tukemaan paikallisia tapahtumia.
JBFT-festivaaleilla esiintyivät vuosien varrella muun muassa Popeda, Paleface, Von Hertzen Brothers sekä Happoradio.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry