Muuttoaika

Saviseutulainen rakettitalous polttaa taivaalle keskimäärin 50 euroa

Ilotulitteiden käyttöpaikka pitää valita huolellisesti. Ampumiseen kannattaa käyttää telinettä tai tukea.

Ilotulitteiden käyttöpaikka pitää valita huolellisesti. Ampumiseen kannattaa käyttää telinettä tai tukea.

LOIMAA Ilotulitteiden myynti alkoi Loimaalla sunnuntaina vaihtelevasti. Hong Kongissa ostajat olivat liikkeellä välittömästi, kun rakettikauppa alkoi.
– Ne, ketkä haluavat tietynlaisia raketteja, tulevat ostoksille heti. Jos on vähälumista, niin patoja menee enemmän. Samoin jos on sumuista, niin padat menevät paremmin kaupaksi. Aika pitkälle ostajat tietävät, mitä hakevat, myyjä Niko Paakkunainen kertoi.
Hän arvioi, että raketteja hankkivat käyttävät ostoksiin keskimäärin viitisenkymppiä.
Ilotulitteita saa ampua uudenvuodenyönä klo 18–02. Ammuttaessa on käytettävä suojalaseja, ja myös sytytyspuikko on suositeltava apuväline. Yleisönkin on hyvä suojata silmänsä.

 

Lue lisää 29.12.2015 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.