Loimaan Lehdelle tuplapalkinto etusivukisassa

Loimaan Lehden päätoimittaja Kati Uusitalo vastaanotti palkintotaulut. Kuva: Marko Mattila/Salon Seudun Sanomat

KAJAANI Loimaan Lehti sai hopeaa ja pronssia Sanomalehtien Liiton järjestämässä Parhaat sivut -kilpailun etusivusarjassa, jossa kisasivat levikiltään alle 10 000 kappaletta olevat sanomalehdet.
Hopeaa voitti 22.1.2015 ilmestyneen lehden etusivu. Palkintoraadin mukaan kuva on hieno ja otsikossa on käytetty minimalistista mutta hyvää typografiaa.
Pronssia tuli 10.1.2015 ilmestyneen lehden etusivulle. Raadin mukaan päävinkin otsikko ja kuva pelaavat hyvin yhteen ja ratkaisu houkuttelee katsomaan sisäsivuille.
Sivukilpailun tuomaristoon kuuluivat graafinen suunnittelija, valokuvaaja Nina Huisman, creative director Antero Jokinen ja graafisen suunnittelun opettaja Christoffer Leka.
Palkinnot jaettiin torstaina Sanomalehtien Liiton kevätseminaarissa.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

tilaajapalvelija 23.1.2019

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla