Uimalampea laajennetaan lähivuosina Oripäässä

ORIPÄÄN kunta suunnittelee suurentavansa vapaa-ajankeskuksen uimalampea.
Kunta on tilannut ulkopuolisen maaluotauksen ja näyttää siltä, että lampea voidaan peräti viisinkertaistaa nykyisestä.
Oripään kunnanjohtaja Pekka Paju perustelee laajentamista sillä, että Oripäästä puuttuu järvi ja että nykyinen lampi on pieni. Edelleen isommasta lammesta olisi hyötyä yleisemmin, kun mietitään lentokentän alueen kehittämistä.
Lähiaikoina laajentaminen ei toteudu, sillä hanke tarvitsee Aluehallintoviraston luvan. Paju arvioi lupaprosessin kestävän vuoden verran, joten varsinaisiin laajennustöihin päästään mahdollisesti vuonna 2018.
Tekninen lautakunta ja kunnanhallitus ovat jo näyttäneet idealle vihreää valoa. Asia etenee vielä valtuustolle.

Vapaa-ajankeskuksen lammen suurentamisen katsotaan rahoittavan itsensä soran myynnillä. Kuva: Lari Kiviranta.

Vapaa-ajankeskuksen lammen suurentamisen katsotaan rahoittavan itsensä soran myynnillä. Kuva: Lari Kiviranta.

 

Lue lisää 15.12.2016 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry