Loimaa 1.7.-31.8.

Mehua ulkoilupäivän lomassa

Fabiola Valtanen Pacheco nautiskeli kuumaa mehua raikkaassa ulkoilmassa. Kuva: Marianna Langenoja

LOIMAAN Latu järjesti lauantaina 4.2. hiihtotapahtuman Juva-Kartanomäen ulkoilualueella. Tapahtuma kuului valtakunnalliseen Maailman suurin hiihtokoulu -tempaukseen, jota organisoi Suomen Latu.
Hiihtämään ei oikein kunnolla päässyt, mutta tunnelma oli kohdallaan: Loimaan Latu oli tehnyt tulet ja lämmittänyt mehua, josta nautiskeli muun muassa Fabiola Valtanen Pacheco, 3. Isänsä kanssa hiihtotempaukseen osallistunut tyttö kokeili ensimmäisiä suksiaan toista kertaa, eikä ulkoilualueen heikkolumisuus haitannut yhtään.

 

Lue lisää 7.2.2017 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla