Muuttoaika

Poliisi kaipaa vihjeitä sytyttäjästä

LOIMAA Rivitalon ulko-ovi sytytettiin palamaan sunnuntaina 29.10. noin kello 1.40 osoitteessa Asuntolantie 41. Asiasta ilmoittanut asukas kertoi kuulleensa jotain ääntä oveltaan, minkä jälkeen hän havaitsi liekit. Hän sai itse sammutettua palon, minkä jälkeen hän ilmoitti asiasta hätäkeskukseen.

Poliisi kaipaa vihjeitä palon sytyttäjästä Asuntolantiellä.

Mahdolliset vihjeet sekä havainnot pyydetään ilmoittamaan Loimaan poliisille.
Vihjeet ja havainnot voi ilmoittaa puhelimitse Loimaan poliisin vihjenumeroon 029 5444933 tai Loimaan poliisiaseman päivystysnumeroon 029 5417336. Loimaan poliisiaseman päivystys on avoinna maanantaisin sekä torstaisin kello 8–16.
Vihjeet ja havainnot voi ilmoittaa myös sähköpostitse Lounais-Suomen poliisilaitoksen vihjesähköpostiin: vihje.turku.lounais-suomi@poliisi.fi.

OP Edustajistovaalit


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.