Poliisi kaipaa vihjeitä sytyttäjästä

LOIMAA Rivitalon ulko-ovi sytytettiin palamaan sunnuntaina 29.10. noin kello 1.40 osoitteessa Asuntolantie 41. Asiasta ilmoittanut asukas kertoi kuulleensa jotain ääntä oveltaan, minkä jälkeen hän havaitsi liekit. Hän sai itse sammutettua palon, minkä jälkeen hän ilmoitti asiasta hätäkeskukseen.

Poliisi kaipaa vihjeitä palon sytyttäjästä Asuntolantiellä.

Mahdolliset vihjeet sekä havainnot pyydetään ilmoittamaan Loimaan poliisille.
Vihjeet ja havainnot voi ilmoittaa puhelimitse Loimaan poliisin vihjenumeroon 029 5444933 tai Loimaan poliisiaseman päivystysnumeroon 029 5417336. Loimaan poliisiaseman päivystys on avoinna maanantaisin sekä torstaisin kello 8–16.
Vihjeet ja havainnot voi ilmoittaa myös sähköpostitse Lounais-Suomen poliisilaitoksen vihjesähköpostiin: vihje.turku.lounais-suomi@poliisi.fi.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla