Työväenopiston kuvataideryhmien lukuvuosi huipentui näyttelyyn

Pääsiäiskukko on yksi Hannele Puiston toteuttamista monista eläin- ja luontoaiheisista posliinitöistä. Kuva: Kiti Salonen

 

 

 

 

 

 

 

Hannele Puistolla ja Marja-Leena Koivistolla olisi ollut intoa jatkaa posliininmaalaustunteja vaikka toukokuun loppuun saakka. – Harmi, kun kausi loppuu näin aikaisin. Kuva: Kiti Salonen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loimaa/Taidetalo
Kiti Salonen
Loimaan työväenopiston kuvataiteen ja taiteen perusopetuksen kevätnäyttely kokosi lukuvuoden aikana tehdyt työt pääsiäisviikonlopuksi esille Taidetaloon.
– Täällä näkee toisten töitä ja saa toivottavasti aikaan innostusta, että tuo voisi olla kivaa. Ei kannatta ujostella vaan tulla rohkeasti mukaan, täällä on tervetullut ryhmään, Hannele Puisto kannustaa.
Hän aloitti posliininmaalauksen syksyllä Julia-tyttärensä kanssa monen vuoden tauon jälkeen. Puisto sanoo, ettei kertaakaan ole tarvinnut miettiä, lähtisikö iltatunneille vai ei. Innostus on pysynyt yllä viikosta toiseen.
– Pakko sanoa, että meillä on niin hyvä opettaja (Annikki Mäkinen-Fagerström), että olen oppinut tämän vuoden aikana enemmän kuin muina vuosina yhteensä.

Lue lisää 5.4.2018 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry