Koti Loimaalta 2018

Työväenopiston kuvataideryhmien lukuvuosi huipentui näyttelyyn

Pääsiäiskukko on yksi Hannele Puiston toteuttamista monista eläin- ja luontoaiheisista posliinitöistä. Kuva: Kiti Salonen

 

 

 

 

 

 

 

Hannele Puistolla ja Marja-Leena Koivistolla olisi ollut intoa jatkaa posliininmaalaustunteja vaikka toukokuun loppuun saakka. – Harmi, kun kausi loppuu näin aikaisin. Kuva: Kiti Salonen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loimaa/Taidetalo
Kiti Salonen
Loimaan työväenopiston kuvataiteen ja taiteen perusopetuksen kevätnäyttely kokosi lukuvuoden aikana tehdyt työt pääsiäisviikonlopuksi esille Taidetaloon.
– Täällä näkee toisten töitä ja saa toivottavasti aikaan innostusta, että tuo voisi olla kivaa. Ei kannatta ujostella vaan tulla rohkeasti mukaan, täällä on tervetullut ryhmään, Hannele Puisto kannustaa.
Hän aloitti posliininmaalauksen syksyllä Julia-tyttärensä kanssa monen vuoden tauon jälkeen. Puisto sanoo, ettei kertaakaan ole tarvinnut miettiä, lähtisikö iltatunneille vai ei. Innostus on pysynyt yllä viikosta toiseen.
– Pakko sanoa, että meillä on niin hyvä opettaja (Annikki Mäkinen-Fagerström), että olen oppinut tämän vuoden aikana enemmän kuin muina vuosina yhteensä.

Lue lisää 5.4.2018 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 7, 16.2.2018

Fireman's dance Novida Loimaan lukion wanhojen esittämänä.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu