Huumekuski pakeni poliisia

ORIPÄÄ Huumaantuneena henkilöautoilemaan lähtenyt keski-ikäinen nainen jäi kiinni lauantaina Hirvikoskentiellä. Hän tuli poliisipartiota vastaan 113 km/h nopeudella, kun nopeusrajoitus oli 80 km/h.
Poliisi ajoi naista takaa Oripään Shellin taakse saakka, jossa hän pysähtyi ja huoltoaseman pihalla olleet naiset joutuivat lähes väistämään kaahailun tieltä.
Poliisin testeri antoi positiivisen testituloksen amfetamiinille.
Naista epäillään rattijuopumuksesta/huumaantuneena ajamisesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä ajo-oikeudetta ajosta, sillä hän oli ajokiellossa.
ORIPÄÄ Kyydissä ollut 15-vuotias tyttö loukkasi niskaansa ja päätänsä, kun Yhdystieltä Koulutielle kääntynyt traktori pyörähti katon kautta ympäri ja päätyi kyljelleen perjantaina illalla. Hänet kuljetettiin ambulanssilla Tyksiin.
Traktoria kuljettanut 15-vuotias poika sai ympäriajossa lieviä ihovaurioita.
Traktorin hyttiosaan tuli vakavia vaurioita.
LOIMAA Noin 70-vuotias mies jäi kiinni rattijuopumuksesta sunnuntaina puoliltapäivin Loimijoentiellä. Hän puhalsi poliisin alkometriin noin yhden promillen lukemat. Poliisi määräsi hänet väliaikaiseen ajokieltoon.
LOIMAA Nelikymppinen mies pahoinpiteli noin 60-vuotiasta miestä lauantaiyönä kahdelta lyömällä nyrkillä kasvoihin.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla