Biisonit ja fanit curlasivat yhdessä

0

Bisonsin Korisliigajoukkueen pelaajat ja fanit pelasivat sunnuntaina yhdessä curlingia Loimaan jäähallissa. Koko perheen tapahtumassa viihtyivät niin pelaajat kuin fanitkin. Tapahtuman järjestivät Bisons ja LähiTapiola Loimaa.

Bisons-pelaajat Antto Nikkarinen ja Matti Nuutinen pitivät curling-tapahtumaa mukavana kokemuksena. Kuva: Tiina Naula.
Bisons-pelaajat Antto Nikkarinen ja Matti Nuutinen pitivät curling-tapahtumaa mukavana kokemuksena. Kuva: Tiina Naula.

– Halusimme järjestää pelaajille ja faneille yhteistä tekemistä. Ideana oli tarjota mahdollisuus harrastaa hieman erikoisempaa urheilua. Viime vuonna olimme keilaamassa, ja nyt lajiksi valittiin curling. Curlingia pelataan Loimaalla, mutta laji ei ole kuitenkaan kaikille tuttu, Bisonsin joukkueenjohtaja Anssi Rämö kertoi.

Turnauksessa oli mukana kahdeksan joukkuetta, joista jokaisessa oli neljä jäsentä. Yksi jokaisen joukkueen jäsenistä oli Bisonsin pelaaja.

Turnauksesta voi lukea lisää tiistain Loimaan Lehdestä. Alla on kuvia tapahtuman tunnelmista.

Tiina Naula