Hurrikaani ja Cedic jatkosopimukseen

0

LENTOPALLO Viime kaudella Hurrikaanissa debytoinut 26-vuotias Vladimir Cedic jatkaa ainakin ensi kauden Loimaalla. Serbialaisen ensimmäinen kausi Hurrikaani-paidassa oli hyvä. Runkosarjassa Cedic nakutti 15,6 pisteen keskiarvolla palloa lattiaan ollen runkosarjan pistepörssissä neljäs.

Vastikään SM-pronssista iloinnut hakkuri Vladimir Cedic jatkaa Hurrikaanissa myös ensi kaudella. Kuva: Juuso Riponiemi.
Vastikään SM-pronssista iloinnut hakkuri Vladimir Cedic jatkaa Hurrikaanissa myös ensi kaudella. Kuva: Juuso Riponiemi.

– Vallu otti itse yhteyttä ja halusi neuvotella uutta sopimusta. Se kertoo mielestäni paljon miehen sitoutumisesta ja halusta jatkaa Loimaalla, kommentoi Ville Kakko.
Kakko oli tyytyväinen hakkurin kehittymiseen kauden aikana hakkurin tontilla. Mestaruusliigakausi oli vasta toinen kausi, jonka Cedic pelasi hakkurina. Ennen sitä mies oli tottunut keskipelaajan rooliin. Tähän nähden Kakko ja seurajohto odottaa edelleen huimaa kehitystä hakkuripelissä.
– Vallu oli alkukaudesta hiukan heikossa fyysisessä kunnossa, mutta kauden aikana saimme miehen jo tyydyttävään kuntoon ja samaa kovaa työtä jatketaan heti heinäkuun alussa, kun hän saapuu vaimonsa kanssa takaisin Loimaalle.
Cedicin sopimuksen myötä Hurrikaanilla on koossa kolme pelaajasopimusta ensi kautta varten. Jesse Mäntylän ja Aivars Petrusevicsin sopimukset jatkuvat automaattisesti ensi kaudelle. Joukkueella on vielä yksi ulkomaalaispaikka vapaana, ja Kakon mukaan nyt seurataan tilannetta varsinkin ulkomaalaispelaajien osalta. Valmentaja epäili, ettei aivan lähitulevaisuudessa ole tulossa uutta tiedotettavaa pelaajarintamalta. Joukkueen kesäharjoittelu alkaa toukokuussa, jolloin seitsemättä kautta Hurrikaani-peräsimessä aloittava Kakko toivoo joukkueen olevan jo lähes kunnossa.

Valtteri Arra