Power cup 2016 Loimaalle?

0

LOIMAA Loimaan Jankko ja Hurrikaani-Loimaa ovat hakemassa vuoden 2016 lentopallon Power cup -turnausta järjestettäväksi Loimaalle. Sunnitelman mukaan turnaus järjestettäisiin 9.–12.6.2016.

Kaupunginhallitus päätti, että Loimaan kaupunki sitoutuu osallistumaan vuoden 2016 Power cupin turnauksen järjestelyihin. Kaupunki lupautui myös tekemään yhteistyötä turnauksen järjestäjien kanssa ja sitoutui luovuttamaan koulu-, liikunta- ja muut tarvittavat tilat ja pelialueet veloituksetta järjestäjien käyttöön. Järjestelyjen ja sitoumusten sekä mahdollisten avustusten yksityiskohdista sovitaan erikseen.

Power cup on Suomen lentopalloliiton vuosittainen lasten ja nuorten lentopallotapahtuma. Se kerää yhteen nuoret lentopalloilijat, valmentajat, ohjaajat, seuratoimijat sekä perheet. Osallistujamäärä lähentelee 10 000 lentopalloilijaa ja mukana on noin 200 eri seuraa. Tapahtuma kerää lapsia ja nuoria eri ikäluokista. Pelaajat ovat 7–22-vuotiaita.

Power cup järjestettiin Loimaalla vuonna 2006.