Varsinais-Suomen vuoden kylä haussa

0

VARSINAIS-SUOMI Varsinais-Suomen Kylät ry yhteistyökumppaneineen etsii jälleen uutta Varsinais-Suomen vuoden kylää. Teemana on tänä vuonna Hyvinvointia ja voimaa lähiympäristöstä. Etsinnässä on siis kylä, joka hyödyntää toiminnassaan lähiympäristöään monipuolisesti.

Vapaamuotoiseen hakemukseen tulee kuvailla kylä (asukasmäärä, sijainti, alueen yhdistykset yms.) sekä kertoa kylän toiminnasta. Kyse on nimenomaan kylien – ei vain kyläyhdistysten – kilpailusta eli kaikkien kylän yhdistysten, seurojen ja järjestöjen toiminta huomioidaan.
Hakemukset lähetetään Varsinais-Suomen kyläasiamiehelle 20.6. mennessä: tauno.linkoranta@vskylat.fi, Varsinais-Suomen Kylät ry, c/o ProAgria, Artturinkatu 2, 20200 Turku.
Varsinais-Suomen vuoden kylä 2014 palkitaan 13.9. Sauvon Karunassa Maakunnallisen kylätoimintapäivän yhteydessä.