Bisons-pelaajia Susijengi-leirille

0

KORIPALLO Miesten koripallomaajoukkueen päävalmentaja Henrik Dettmann on nimennyt 20 pelaajan vahvuisen leirityskokoonpanon Susijengille, joka aloittaa valmistautumisensa Espanjan MM-kisoihin heinäkuun alussa. Loimaalaisen Bisonsin pelaajista mukana ovat Tuukka Kotti, Antto Nikkarinen ja Matti Nuutinen. Mukana ovat myös Bisonsissa kuluneella kaudella pelannut Carl Lindbom ja Bisonsista helmikuussa Turkkiin siirtynyt Mikko Koivisto.
Valmistautuminen MM-kisoihin alkaa 7. heinäkuuta käynnistyvällä preseason-leirillä. Ringistä valitaan pelaajat MM-kisoihin, jotka järjestetään Espanjassa 30.8.–14.9. Suomi kohtaa Bilbaon alkulohkossaan USA:n, Ukrainan, Uuden-Seelannin, Dominikaanisen tasavallan ja Turkin.
Susijengi pelaa ennen MM-kisoja kaksi kotimaaottelua, joissa vastassa ovat Liettua ja Australia. Lisäksi Suomi tekee ennen MM-kisoja pelireissut Saksaan, Liettuaan ja Ranskaan.