Kaatrasalo Hurrikaanista Sampoon

0

LENTOPALLO Hurrikaani-Loimaan Mestaruusliigajoukkueen keskitorjuja Aleksi Kaatrasalo, 24, siirtyy ensi kaudeksi Pielaveden Sampoon. Kaatrasalo on pelannut urallaan 179 liigaottelua tehden toistatuhatta pistettä ja yli 300 torjuntaa.
Viime kaudella Kaatrasalo sijoittui liigan torjuntatilastossa yhdeksänneksi ja +/-tehotilastossa sijalle 16, mikä oli keskipelaajista toiseksi paras.
Kaatrasalo on pelannut juniorivuotensa Humppilassa, josta hän siirtyi Hurrikaanin A-poikien ja Kuortaneen lukiovuosien jälkeen Hurrikaanin liigajoukkueeseen. Vuonna 2012 hänet valittiin Mestaruusliigan miestulokkaaksi, ja hän on pelannut myös maajoukkueessa. Hurrikaanissa Kaatrasalo saavutti SM-hopeaa 2012 ja 2013 ja SM-pronssia 2014.

Hurrikaanista siirtyy muualle myös passari Petteri Penttinen, joka pelaa ensi kaudella kuopiolaisessa LEKA Volleyssa.