Aaron Johnson Bisonsiin

0

KORIPALLO Bisons on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen Aaron Johnsonin kanssa. 26-vuotias Johnson on Alabaman yliopiston kasvatti Birminghamista. Piskuinen Johnson on 173-senttinen, ja painoa mieheltä löytyy 80 kiloa. Johnson pelasi viime kaudella kahdessa kovassa liigassa, NBA:n D-liigaa Bakerfield Jamissa sekä Italian Serie A:ta Umana Reyerin joukkueessa.
– On hienoa saada Aaron Johnsonin tasoinen pelimies joukkueeseen. Olemme seuranneet häntä jo pidemmän aikaa, joten pelilliset vahvuudet on tutkittu tarkkaan. Aaron tuo takakentällemme paljon eri vaihtoehtoja ja johtajuutta, pohtii päävalmentaja Greg Gibson.
Kaudella 2012–13 Johnson pelasi Serie A:ssa Vanoli Cremonassa yhdessä nykyisen Bisons-tukipilarin Tuukka Kotin kanssa. Vauhtikoneena ja aggressiivisena puolustajana tiedetty Johnson valittiin vuonna 2011 Conference USA:n vuoden pelaajaksi. Saman palkinnon on aiemmin voittanut muun muassa Miami Heatin supertähti Dwyane Wade.