Ian Hummer Bisonsiin

0

KORIPALLO Ian Hummer on Bisonsin uusi pelaaja. Loimaalaisjoukkue on kiinnittänyt 201-senttisen Ian Hummerin kauden mittaisella sopimuksella. Vahvarakenteinen Hummer viihtyy erityisesti ison laitahyökkääjään tontilla.
23-vuotias Hummer pelasi keväällä 2014 Saksassa Ratiopharm Ulmin joukkueessa ja eteni Bundesliigan neljännesvälieriin. Jenkkipeluri sai kokemusta myös Eurocupista, jossa Ulm eteni niin ikään pudotuspeleihin asti.
– Hummer on ollut seurantalistallamme viime kaudesta lähtien. Hummer on fiksu pelaaja, joka tuo paljon voimaa ja taistelutahtoa kentälle. Hän on monipuolinen, pystyy puolustamaan useita pelipaikkoja ja osuu tarvittaessa kauempaakin, luonnehtii Bisons-valmentaja Greg Gibson.
102-kiloinen Hummer on Princetonin yliopiston kasvatti ja aloittaa nyt toisen kautensa Euroopan kentillä.
Bisonsin kokoonpanossa kaudelle 2014–15 on tällä hetkellä 12 sopimuspelaajaa. He ovat Eero Aaltonen, Roope Ahonen, Arthur Arhangelski, Liam Djeen, Ian Hummer, Aaron Johnson, Tuukka Kotti, Erkka Lahti, Ville Mäkäläinen, Antto Nikkarinen, Matti Nuutinen ja Ilpo Pehkonen. Signauksia on lähiaikoina luvassa lisää, ja joukkue täydentyy vielä muun muassa kahdella amerikkalaispelaajalla.
Korisliigan lisäksi Bisons pelaa tulevalla kaudella VTB-liigassa.