Passari Tauno Lipp Hurrikaaniin

0

LENTOPALLON Mestaruusliigassa pelaava Hurrikaani-Loimaa on tehnyt sopimuksen 25-vuotiaan virolaisen Tauno Lippin kanssa. Viime kaudella Lipp pelasi ykkössarjaa Kyyjärvellä, ja edellisiltä kausilta hänellä on takanaan Tanskan ja Viron pääsarjojen otteluita. Lipp vakuutti Hurrikaanin valmennuksen oltuaan viime viikon testileirillä Loimaalla.
Hurrikaanin valmentaja Ville Kakko kertoo seuran nettisivuilla olevansa tyytyväinen, että Lippin kanssa saatiin sopimus.
– Tauno sopii hienosti porukkaan, se oli nähtävissä jo alusta asti. Hän ymmärtää ja puhuu liki täydellistä suomea, joten minkäänlaisia kommunikaatio-ongelmia ei tule olemaan. Hän on hyvä vaihtoehto joukkueen toiselle passarille Kalle Määtälle ja pystyy haastamaan hänet.
– On hienoa päästä mukaan Mestaruusliigan huippujoukkueeseen. Aluksi mennään askel kerrallaan eteenpäin ja katsotaan mitä kausi tuo tullessaan. En tuntenut tänne tullessani joukkueesta ketään, mutta nopeasti pääsin porukkaan sisään, Lipp kommentoi.