L-Kino esittää jälleen laatuelokuvia

0

LOIMAA Elokuvateatteri Kinema jatkaa Loimaan kaupungin kanssa yhteistyönä toteutettua elokuvakerhoa, L-Kinoa.
– Tämän laatuelokuvasarjan myötä elokuvan ystävät pääsevät jälleen katsomaan tarjonnan parhaita helmiä edullisesti. Syyskauden 2014 ohjelma on nyt julkistettu. Ensimmäinen esitys on syyskuun 1. päivänä, Kinemaa pyörittävän Kinoset Oy:n toimitusjohtaja Vesa Aaltonen sanoo.
L-Kinossa on kaksi esityskautta, kevät ja syksy. Kummallakin kaudella esitetään viiden elokuvan sarja.
– Elokuvakerhon jäsenkortilla pääsee katsomaan kaikki kauden viisi elokuvaa. Näytöksiin saa myös kertalippuja.

L-Kinon ohjelmisto, syksy 2014: ma 1.9. klo 19 The Double, ma 22.9. klo 19 12 Years a Slave, ma 20.10. klo 19 Mitä ikinä haluat, ma 10.11. klo 19 The Grand Budapest Hotel, ma 1.12. klo 19 Fading Gigolo.