Travis Nelson Bisonsiin

0

KORIPALLO Loimaalaisjoukkue Bisons on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen yhdysvaltalaispelaaja Travis Nelsonin kanssa. Nelson on 27-vuotias ja valmistunut Minnesota State-Mankaton yliopistosta vuonna 2010. Kokoa mieheltä löytyy 209 senttiä ja 110 kiloa.
Viimeiset kaksi kautta Nelson on pelannut Tsekin liigassa, BK JIP Pardubicen joukkueessa. Pisteitä on syntynyt 13 pistettä ja levypalloja 6 ottelua kohden.
– Travis on kovaa harjoitteleva pelaaja ja tuo kovuutta sekä urheilullisuutta joukkueeseen. Travisilla on erittäin hyvä kosketus palloon ja pitkäksi mieheksi myös vapaaheitot uppoavat kovalla prosentilla, kertoo päävalmentaja Greg Gibson.
Bisonsin ensi kauden sopimuspelaajat ovat Eero Aaltonen, Roope Ahonen, Arthur Arhangelski, Liam Djeen, Ian Hummer, Aaron Johnson, Tuukka Kotti, Erkka Lahti, Ville Mäkäläinen, Travis Nelson, Antto Nikkarinen, Matti Nuutinen ja Ilpo Pehkonen. Bisons etsii ensi kaudeksi vielä yhtä vahvistusta.