Will Harris siirtyy Bisonsiin

0

KORIPALLO Will Harris siirtyy Bisonsiin. Loimaalaisjoukkue on tehnyt yhdysvaltalaispelaajan kanssa vuoden mittaisen sopimuksen. Harris on 27-vuotias, 200-senttinen ja painaa reilut 100 kiloa.
Kaudella 2013–2014 Harris teki Italian Legadue Goldissa Pallacanestro Triestin paidassa 30 minuutissa keskiarvot 14,7 pistettä ja 6,3 levypalloa. Edeltävällä kaudella 2011–2012 Harris oli Tanskan liigan toiseksi paras pisteidentekijä keskiarvolla 24,6. Tämän lisäksi hän haki 7,5 levypalloa per peli.
– Will Harris on monipuolinen ja fyysinen kolmospaikan pelaaja. Hän on tehokas korintekijä monella tapaa; hän osaa heittää, postata, ajaa ja juosta nopeita hyökkäyksiä. Näiden ominaisuuksien lisäksi hän on loistava levypallopelaaja, Bisonsin apuvalmentaja Joonas Iisalo kertoo.