Lääkärien liikennöinti Loimaalle lisääntyy

0

LOIMAA Tyksin sisätautien erikoilääkärit alkavat liikkua tarvittaessa aluesairaaloihin ensi vuoden aikana. Asiasta sovittiin viime viikolla Tyksin sisätautien sisäisessä kokouksessa, toimialuejohtaja Ilkka Kantola vahvistaa.
Loimaan aluesairaalan johtava lääkäri Armi Vuori pitää saavutettua neuvottelutulosta erinomaisena loimaalaisten potilaiden kannalta. Matkustustarve Turun yliopistolliseen keskussairaalaan vähenee oleellisesti.
– Onhan se järkevämpää, että yksi lääkäri liikkuu kuin se, että monet potilaat liikkuvat, Vuori sanoo.
Loimaalaiset saavat omasta aluesairaalasta jatkossa entistä enemmän sisätautien suppeiden erikoisalojen erikoislääkärien palveluita. Tämä vähentää muun muassa sokeritaudista sekä verenpaine- ja suolistosairauksista kärsivien potilaiden matkustustarvetta.

Pasi Salo

 

Lue lisää 25.11.2014 lehdestä