Ike Udanoh palaa Bisonsiin

0

KORIPALLO Loimaalaisten suosikki menneiltä vuosilta eli Ike Udanoh siirtyy Tapiolan Hongasta Bisonseihin. Udanoh uurasti viime kaudella 38 pelissä keskimäärin peräti 16,7 pistettä ja 11,6 levypalloa.

Viime kauden Tapiolan Hingassa pelannut Ike Udanoh palaa Bisonsiin.
Viime kauden Tapiolan Hongassa pelannut Ike Udanoh palaa Bisonsiin.

– Kun Ike viimeksi pelasi Bisonsissa, istuin minä fanikatsomossa. Täytyy sanoa, että melko pettyneitä siellä oltiin, kun kuultiin, että hänen sopimustaan ei jatketa. Piti tulla sitten itse korjaamaan asia, Bisonsin toimitusjohtaja Aku Perho naurahtaa.

– Ike on todellinen työmyyrä ja jättää taatusti kaiken parketille. Kerrassaan hienoa, että saatiin hänet takaisin, Perho jatkaa.

 Tapiolan Hongasta Bisonsiin siirtyy myös Hongan kasvatti Villematti Kopio. Kopio pelasi viime kaudella yhteensä 39 ottelua, joissa hänen pistekeskiarvonsa oli 10,9 per peli. Keskiarvo levypalloissa puolestaan oli 2,8 ja syötöissä 1,9.

– Villematti on hieno pelaaja, joka hyväksyy hänelle annetun roolin ja tuo peliin energiaa silloin kun sitä todella tarvitaan, sanoo päävalmentaja Greg Gibson.

Bisonsin huoltotiimiin liittyy uutena miehenä Namika Lahden riveissä viime kaudella ollut fysioterapeutti Niklas Hamnström. Lisäksi huoltotehtävissä jatkaa jo viime kaudelta tuttu Teemu Aro.