Ilari Seppälästä uusin Bisons-pelaaja

0

KORIPALLO Bisons Loimaa on vahvistanut ensi kauden joukkuettaan kovalla kotimaisella pelaajalla, Ilari Seppälällä.

Ilari Seppälä siirtyy  Kouvolasta Loimaalle. Kuva: Kouvolan Sanomat
Ilari Seppälä siirtyy Kouvolasta Loimaalle. Kuva: Kouvolan Sanomat

Seppälä siirtyy Loimaalle Kouvolan Kouvoista, jossa hän pelannut jo kaudesta 2009 lähtien. Lapuan Korikobrien kasvatti on monelle Biisonifanille erittäin tuttu pelaaja. Seppälä pelasi huikeat puolivälierät Biisoneita vastaan viime kaudella kuin myös kaksi kautta sitten.

–  Olimme pitkään kiinnostuneita Ilarista ja on todella hienoa, että pääsimme viimein sopimukseen, Biisoneiden toimitusjohtaja Aku Perho kertoo.

– Olen iloinen siitä, että Ilari päätti tulla Loimaalle. Hän on selkeästi valmis ottamaan seuraavan askeleen urallaan, ja Bisons on juuri oikea paikka sen toteuttamiseen, Biisoneiden päävalmentaja Greg Gibson kertoo.