Jacob Burtschi Bisonsiin

0

KORIPALLO Bisons Loimaa saa vahvuutensa jälleen kovan amerikkalaisvahvistuksen, 31-vuotiaan Jacob Burtschin. Burtschi pelasi viime kaudella Mikko Koiviston kanssa Frankfurt Skylinersissa Saksassa.

Jacob Burtschi siirtyy Bisonsiin Saksasta.
Jacob Burtschi siirtyy Bisonsiin Saksasta.

Burtschi on erittäin lahjakas jokapaikanpelaaja, kuka pelaa kovalla energialla kentän molemmissa päissä. Hän on voimakas ja atleettinen pelaaja, joka pystyy viimeistelemään tarkasti sekä kolmosviivan takaa että aggressiivisten ajojen päätteeksi.
– Jacob on taitava pelaaja niin monella eri tavalla, että sitä kaikkea on vaikeaa tiivistää yhteen kommenttiin. Yksi asia kuitenkin nousee yli muiden ja se on johtajuus, sekä kentällä että sen ulkopuolella. On kunnia saada Jacobin kaltainen pelaaja Bisonsiin, Bisonsin päävalmentaja Greg Gibson kertoo.