Matias Ojala siirtyy Biisoneihin – Bisons pelaa VTB-liigaa

0

KORIPALLO Järvenpään Koripalloseuran kasvatti Matias Ojala siirtyy Namika Lahdesta Saviseudulle Bisons Loimaan riveihin. Ojala pelasi viime kaudella yhteensä 44 ottelua, joissa hänen pistekeskiarvonsa oli 5,7 per ottelu. Keskiarvo levypalloissa puolestaan viime kaudella oli tasan 2 per ottelu.

Matias Ojala siirtyy Lahdesta Loimaalle. Kuva: Katja Luoma / Etelä-Suomen Sanomat
Matias Ojala siirtyy Lahdesta Loimaalle. Kuva: Katja Luoma / Etelä-Suomen Sanomat

– Halusimme joukkueeseen pelaajan, jolle on jo kertynyt kokemusta Korisliigasta ja josta on suuri hyöty pitkässä kaudessa. Ojala on ehdottomasti oikea valinta. Olemme erittäin tyytyväisiä, että sopimus syntyi, Biisoneiden joukkueenjohtaja Anssi Rämö kertoo.
Lisäksi Bisons BC Oy:n yhtiökokous päätti viime perjantaina, että Bisons pelaa myös tulevalla kaudella VTB United League -sarjaa. VTB-liiga alkaa Korisliigan tapaan lokakuun alkupuolella.