Mikko Koivisto palaa Bisonsiin

0

KORIPALLO Bisons Loimaa saa tulevalle kaudelle kovan luokan paluumuuttajan, kun maajoukkueen kolmospommittaja Mikko ”Loimaan La Bomba” Koivisto palaa Biisonien punaiseen univormuun. Koiviston sopimus on yksivuotinen.

Mikko Koivisto tekee paluun Bisons-paitaan.
Mikko Koivisto tekee paluun Bisons-paitaan.

Koivisto on loimaalaisille tuttu jo ensimmäisestä Biisoni-kaudesta lähtien. Kahden mestaruuden takuumies lähti kesken kolmannen kauden Turkkiin Royal Hali Gaziantepiin, minkä jälkeen hän on viihtynyt kotimaan rajojen ulkopuolella. Viime kaudella ”Koivari” edusti saksalaista Bundesliiga-joukkuetta Skyliners Frankfurtia. Hän pelasi 15 ottelussa keskimäärin reilut 16 minuuttia ottelua kohden 5,5 pisteen ja 1,4 levypallon keskiarvoilla.
– Olen erittäin innoissani, että saamme Mikon takaisin. Hän oli iso osa vuosien 2012 ja 2013 mestaruuksiamme, Biisonien päävalmentaja Greg Gibson intoili vanhan suojattinsa paluuta.
Vaikka Koivisto onkin ollut ulkomailla jo jonkin aikaa, ei yhteys Saviseutuun ole katkennut.
– Mikko on pysynyt osana perhettämme, vaikka on ollut poissa. Todellinen ammattilainen ja johtaja palaa ryhmäämme, Gibson hymyili.