Ryan Jay Owens Hurrikaaniin

0

LENTOPALLO Hurrikaanin joukkue on saanut viimeisen puuttuvan palasen, kun amerikkalainen hakkuri/yleispelaaja Ryan Jay Owens (34v, 198cm) kirjoitti nimensä seuran tarjoamaan vuoden mittaiseen sopimukseen. Owens on pelannut Suomessa aikaisemminkin, kun jenkki edusti kaudella 2008–2009 Tampereen Isku-Volleyta. Tuolla kaudella Owens nakutti yli 400 pistettä ollen pistepörssin kakkonen.
Owens tuo Hurrikaaniin kokemusta ja ennen kaikkea ulottuvuutta ja tulivoimaa. Vaikka mies pelasi hakkurina Tampereella, tämän kauden jälkeen pelipaikka on Euroopassa ollut yleispelaaja.
– Oli helppo tehdä sopimus Loimaalle, koska Hurrikaani todella halusi minut. Minulle jäi Suomesta hyvät muistot ja muistan edelleen ne Iskun paidassa pelaamani puolivälieräpelit Hurrikaania vastaan. Loimaalla oli mahtava tunnelma hallissa, fanit huusivat ja kannustivat kotijoukkuetta. Minulle oli myös tärkeää, että joukkueella on kansainvälisen tason päävalmentaja ja hyvin organisoitu valmennustiimi. Sopimuksen syntyyn helpottavana tekijänä olivat myös Eurocup-ottelut. Niissä mitataan pelaajan henkistä kanttia ja halusin saada uralleni vielä uusia haasteita.

Tämän sopimuksen myötä Hurrikaanin ringissä on 12 pelaajaa, kuten päävalmentaja Nicola Giolito toivoi.

Hurrikaanin uuden pelaajan mietteistä voi lukea lisää lauantain Loimaan Lehdestä.

Valtteri Arra