Puistokatu ja Tuulensuu välittävät toisistaan

0
Konsta Hakala on yhdistänyt urheiluharrastuksensa ja palvelukeskusvierailut pitämällä jumppaa Tuulensuun kuntosalilla. Timo Rantomaa (oik.) sanoo tutustumisen nuoriin luoneen turvallisuuden tunnetta molemmin puolin. – Vierailulla molemmat saavat jotakin, isännöitsijä ja sosiaalitalonmies Petri Syrjänen (kesk.) korostaa. Kuva: Kiti Salonen
Konsta Hakala on yhdistänyt urheiluharrastuksensa ja palvelukeskusvierailut pitämällä jumppaa Tuulensuun kuntosalilla. Timo Rantomaa (oik) sanoo tutustumisen nuoriin luoneen turvallisuuden tunnetta molemmin puolin. – Vierailulla molemmat saavat jotakin, isännöitsijä ja sosiaalitalonmies Petri Syrjänen (kesk) korostaa. Kuva: Kiti Salonen

LOIMAA – Kun vanhukset kertovat elämästään, niin huomaa, että aika erilaista se on ollut.
Näin sanoo Puistokadun koulun ysiluokkalainen Konsta Hakala, joka on muiden asiasta innostuneiden ysien kanssa tutustunut Tuulensuun Palvelukeskuksen asukkaisiin ja elämänmenoon Lupa välittää -kampanjan myötä.
Opinto-ohjaaja Arja-Leena Salminen kokosi vapaaehtoisten oppilaiden ryhmän, joka tekee koulupäivien aikana vierailuja palvelukeskukseen.
– Nuorten on hyvä nähdä, ettei elämä mene aina kellon mukaan, niin kuin koulussa, eikä kaikkea saa valmiina. Vastuuta on opittava ottamaan myös itse, Salminen pohtii.

Kiti Salonen

 

Lue lisää 6.2.2016 lehdestä