Hurrikaani löysi ykköspassarin Australiasta

0

LENTOPALLO Hurrikaani ja Harrison Peacock (192 cm) ovat solmineet ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.
Peacock, 25, on pelannut Australian maajoukkueessa yli 120 maaottelua, ja viime kauden hän oli puolalaisen Bedzinin joukkueessa. Sen lisäksi Peacock edusti maataan Lontoon olympialaisissa.
– Olen kuullut Lukelta (Smith) joukkueesta ja seurasta pelkkää hyvää. Pari kautta olen ollut pelaamassa Ruotsissa, joten uskon sopeutuvani hyvin Suomeen. Haluan, että voitamme seurahistorian ensimmäisen Suomen Mestaruuden ensi kaudella, se motivoi minua entisestään. Ja onhan se hienoa, että pääsen pelaamaan yhdessä Luken kanssa samassa seurajoukkueessa!
Peacock aloitti lentopallon vasta 12-vuotiaana ja edusti maataan myös juniorien beach volleyn MM-kisoissa. Ruotsista tarttui jälkimmäisellä kaudella Ruotsin mestaruus ja valinta Ruotsin liigan parhaaksi pelaajaksi. Sen lisäksi Peacock on pelannut ammattilaisena Italiassa. Passari saapuu Loimaalle elokuun alussa.
– Hienoa saada tämän tason pelaaja joukkueeseen. Mies tuli osittain Smithin kontaktien avulla, ja sen verran tiedän, että hän on teknisesti taitava passari ja todellinen joukkuepelaaja, päävalmentaja Lauri Rantanen paljasti uusimmasta pelaajastaan.
Nyt solmitun sopimuksen myötä Hurrikaanilla on kuusi pelaajasopimusta. Edelleen hakkurin rooli on vapaana, mutta Rantasen mukaan sillekin tontille on pari hyvää vaihtoehtoa, joiden kanssa neuvotellaan parhaillaan.

Valtteri Arra