Eemeli Kouki jatkaa Hurrikaanissa

0

LENTOPALLO Viime kaudella Hurrikaanin kapteenina toiminut Eemeli Kouki jatkaa Loimaalla ainakin seuraavan kauden ajan. Alkava kausi on Koukille jo kolmas.
– Jatkaminen Hurrikaanissa oli aika helppo päätös. Muutama vakavasti otettava tarjous tuli ulkomailta, mutta ne eivät johtaneet sitten sopimukseen. Sen jälkeen Hurrikaani oli ykkösvaihtoehto, toteaa tyytyväinen Kouki.
Viimestään Koukin sopimus osoittaa, että viime kausien tapaista pelaajien vaihtorulettia ei nähdä. Lauri Rantanen on pääsääntöisesti onnistunut pitämään ne pelaajat, jotka oikeasti haluaakin. Vielä neuvottelut ovat kesken Kasimir Vuorisen kanssa. Edelleen seurajohto ja Rantanen tekevät kovin töitä löytääkseen ykköshakkurin joukkueeseen. Myös yhden yleispelaajan etsintä saattaa tulla ajankohtaiseksi jos Vuorinen ei jatka kelta-mustissa.
Näillä näkymin tuleva Mestaruusliigakausi starttaa vasta lokakuun puolivälissä, joten mikään kiire ei pelaajien löytämisessä vielä ole.

Valtteri Arra