LP-Vampulaan passari Serbiasta

0

LENTOPALLO LP-Vampula Huittinen solmi 1+1-mallisen sopimuksen serbialaisen passarin Alexandra Fraitovicin kanssa.
– Viime metreille asti olimme keskusteluissa myös viime kaudella, etenkin alkukaudella loistavia otteita esittäneen Taylor Brunsin kanssa. Nyt tulimme tilanteeseen, että päätös oli tehtävä ja päädyimme Fraitoviciin. Sisäkentillä Serbian pääsarjan mitalijoukkueissa pelannut 28-vuotias passari on elementissään myös hiekalla. Sillä saralla häneltä löytyy usean Serbian mestaruuden lisäksi myös Balkanin cupin pronssimitali, kertoo Timo Talvitie LP-Vampulasta.
– Odotamme tulevalla kaudella häneltä kokemuksen tuomaa varmuutta ja johtajuutta kentällä sekä hyvää liikkuvuutta ja pelisilmää, sillä beach-pelaaminen edesauttaa molempien ominaisuuksien kehittymistä. Fraitovic saapuu Huittisiin heti, kun hänen Serbian beachin finaalipelinsä päättyvät. Ikävä kyllä se ajankohta on lähempänä elokuun loppua, mutta meille jää siitä huolimatta hyvin aikaa saada hänet ajettua sisään joukkueeseen sekä meidän pelityyliimme.
Fraitovic kertoo, ettei ole ollut Suomessa aiemmin, mutta hän on katsoo innolla eteenpäin ja on kiitollinen saamastaan mahdollisuudesta.
– Tuskin maltan odottaa Suomessa pelaamista. Lupaan, että teen parhaani ja toivon, että kaudesta tulee menestyksekäs.