Maj Karma Sillanalusrockin pääesiintyjä

0

LOIMAA Sillanalusrockissa soi taas sunnuntaina 21. elokuuta. Tapahtumassa halutaan tarjota kaikenikäisille katsojille mahdollisuus kuulla livenä kotimaan esiintyjiä. Myös paikalliset yhtyeet saavat kokemusta ja tuntumaa tapahtumaesiintymiseen. Paikkana on viime kesän tapaan Citynuokkarin ympäristö.
Tällä kertaa rokin pääesiintyjänä nähdään Ilosaarirockin ja Porisperen kautta Sillanalusrockiin saapuva suomirockin jättiläinen, melodista rokkia soittava Maj Karma.
Bändin nykyisessä kokoonpanossa vaikuttavat laulaja Herra Ylppö, kitaristi Häiriö, rumpali J. Savolainen ja basisti Kimmo Kurittu. Bändillä on myös oma festivaali, Karmarock, jonka yhtye järjesti ensimmäisen kerran kesällä 1992 Harjavallassa ja joka on sen jälkeen järjestetty vuosittain.
Lisäksi lavalle nousee kolme paikallista esiintyjää.
Sysi & Savi on vuonna 2014 kokoonpanonsa vakiinnuttanut loimaalainen rockyhtye, joka ammentaa musiikilliseen noidankattilaansa vivahteita niin rockabillystä kuin psychobillystäkin. Vuosituhannen alkuun ulottuvat musiikilliset yhteistyön juuret yhtyeen kielisoitintrion kesken kuuluvat hyvin soitossa, joka on viimeisellä ep:llä hitsaantunut tiiviiksi paketiksi rouheaa rockia.
Mikko Tähti & Sane soittaa hyvän fiiliksen räppejä ja kantaaottavaa sanomaa. Kaksikko on perustettu vuonna 2014, mutta musiikkia he ovat tehneet jo vuodesta 2010. Mikko Tähti on kirjoitellut ja räpännyt vuodesta 2004, kun taas Sane aloitti jo vuonna 1999 konemusiikin ja säveltämisen parissa, josta hän siirtyi tuottamaan hiphoppia.
Lavalle pääsee myös Metsämaan koulun oppilaiden oma bändi.
Tapahtuman järjestävät Loimaan ja Oripään nuorisopalvelut.

Sillanalusrock su 21.8. klo 15–19 osoitteessa Asemakatu 5, Loimaa. Tapahtumaan on vapaa pääsy.