NiinijokivarsiKirppis kerää jälleen väkeä jokivarsimaisemiin

0

LOIMAA NiinijokivarsiKirppis toteutetaan tänä kesänä hieman myöhemmin elokuussa kuin aikaisemmin eli vasta sunnuntaina 21.8. NiiniJokilaiset ry:n hallitus on huomioinut kävijöiden toiveita ja muun muassa aluetta on muutettu aikaisemmasta.
NiinijokivarsiKirppiksen alue alkaa jatkossa Ysitieltä ja jatkuu Niinijoen keskustaa kohti ja siitä edelleen Alastaron ihan perukoille asti. Alue kattaa edelleenkin koko Niinijoen jokivarsialueen aina Oripään rajalta Oripääntien Niinijoki-tieviittaan asti. Alueen hienoisella rajaamisella helpotetaan kävijöiden kiirettä kohteesta toiseen. Kellonaika on edelleenkin 9–18.
Mukaan voi ilmoittautua 5.8. mennessä joko omalla pihakohteella tai varata paikan tapahtuman keskuspaikalta (Wanha Kanala, Oripääntie 1 120). NiinijokivarsiKirppis-tapahtumassa mukana olevat kohteet erottaa numerokylteistä ja värikkäistä ilmapalloista, muut mahdolliset kirppispaikat eivät ole mukana tapahtumassa.