LP-Vampula aikoo parantaa viime kaudesta

0

LENTOPALLON naisten Mestaruusliigassa pelaava LP-Vampula Huittinen haluaa kehittyä vuosi vuodelta eteenpäin. Tavoitteena on myös tehdä vahvaa nuorisotyötä ja pitää pelaajia ja katsojia varten yllä alueellista naislentopallojoukkuetta.

LP-Vampula Huittisten joukkue tuulettaa voitettua pistettä kapteeninsa Eeva Puukan (5) johdolla. Kuva: Antti Kaskinen
LP-Vampula Huittisten joukkue tuulettaa voitettua pistettä kapteeninsa Eeva Puukan (5) johdolla. Kuva: Antti Kaskinen

– Tämän kauden tavoitteenamme on sijoittua Mestaruusliigan runkosarjassa kuuden parhaan joukkoon. Näin heti puolivälierissä ei tulisi vastaan sarjan kovimpiin kuuluva joukkue. Tavoitteenamme on parantaa sopivin askelin kausi kaudelta. Viime kaudella olimme runkosarjan seitsemäs ja sitä edeltävällä kaudella kahdeksas. Molemmilla kerroilla saimme puolivälierissä vastaamme silloisen hallitsevan Suomen mestarin LP Viestin, joka pudotti meidät jatkosta, LP-Vampula Huittisten manageri Timo Talvitie kertoo.

LP-Vampula sai täksi kaudeksi mieluisan vahvistuksen, kun Loimaan Jankon kasvatti Eeva Puukka liittyi joukkueeseen.

– Eeva Puukka on meille hyvä profiilipelaaja, joka toimii myös esimerkkinä nuorille pelaajille. Loimaalta kotoisin olevana hän halusi nyt siirtyä lähemmäs kotikontujaan, Talvitie kertoo.

Tiina Naula

Lue lisää 8.12.2016 lehdestä