Vuorisen Liikenne Oy liikennöi Loimaalta Turkuun

0

LOIMAA Hirvikosken ja Loimaan vakiovuoroja Turun suuntaan liikennöi tammikuun alusta alkaen Vuorisen Liikenne Oy, joka voitti kilpailutuksen. Valtasen Liikenne Oy hoitaa osaa vuoroista alihankintana. Aiemmin välillä liikennöi myös Satakunnan Liikenne Oy ja kesäisin Lehtisen Linja Oy.
Liikenteen aikataulut ovat lähes samat kuin ennenkin. Aikatauluihin tulee lähinnä pieniä liikenteenharjoittajan ehdottamia minuuttimuutoksia. Kuitenkin kesäliikenteen suunta muuttuu aiemmasta. Jatkossa vuorot ajetaan siten, että Loimaalta Turkuun ja takaisin pääsee tavanomaiseen työssäkäyntiaikaan. Kesäliikenteen aikataulut julkaistaan lähempänä kesälomakautta.
Matkalippujen hinnoissa ei ole muutoksia. Kaikki entiset lipputuotteet ovat käytössä. Loimaa–Turku-työmatkalippuun on edelleen mahdollista hankkia Föli-alueen rinnakkaiskortti jatko- ja vaihtomatkoja varten ilman erillistä veloitusta.

Vuorisen Liikenne Oy liikennöi vakiovuorot Loimaalta Turkuun.
Vuorisen Liikenne Oy liikennöi vakiovuorot Loimaalta Turkuun.